INCOSE-bijeenkomst: Grande Finale Gepubliceerd op: 26 oktober 2016

In 2016 bestaat INCOSE NL 20 jaar. Dit lustrumjaar wordt groots afgesloten met de ‘SE Experience – Grande Finale’. 

Het symposium, met als thema ‘Shaping the Future’ vindt plaats op donderdag 24 november in Media Plaza (Jaarbeurs Utrecht).  INCOSE presenteert haar lange termijn visie op ontwikkeling van SE in Nederland, er is een workshop in Model Based Systems Engineering, en er zijn SE battles waarin teams de strijd aan gaan om zo goed mogelijk een case op te lossen. 

We zoeken de interactie op en gaan met elkaar aan de slag. Ook hebben we, naast de technische elementen, aandacht voor de organisatie onderdelen van SE. We verbinden mensen en brengen contacten tot stand. We spreken een brede doelgroep aan: of je nu Systems Engineer bent, adviseur, projectmanager, lijnmanager of zelfs directeur; iedereen is welkom. SE is er voor de hele organisatie. 

Naast een vooruitblik is er ook ruimte voor reflectie, en brengen we in kaart wat SE de afgelopen 20 jaar in Nederland heeft bijgedragen. Wat hebben we geleerd van toonaangevende projecten? Welke ontwikkelingen heeft SE in gang gezet? Verschillende bekende namen uit de SE wereld vertellen inspirerend over hun praktijk. 

Na een dag vol nieuwe ervaringen is er tijd om te netwerken tijdens een feestelijke afsluiting van het symposium én het lustrumjaar 20 jaar INCOSE NL. 

Deelname aan de dag kan voor €295,- voor INCOSE leden en €495,- voor niet-INCOSE leden, inclusief BTW.

Kijk hier voor het programma van de “SE Experience 2016 Grande Finale" en koop nu je ticket HIER.